Concept en ontwerp in overleg

Uitgaande van de benodigde capaciteit en aanvankelijke wensen maken we een conceptontwerp voor jouw mobiele (sanitair) unit. Vervolgens nodigen we je uit aan de tekentafel om samen met ons tot het perfecte ontwerp te komen.

Productie in eigen werkplaats

Al onze mobiele units worden in onze eigen werkplaats gebouwd door onze eigen bouwers, installatietechnici en loodgieters. De units verlaten de werkplaats van Van Keulen Mobielbouw praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Dat betekent 100 procent kwaliteitscontrole.

Plaatsing en inbedrijfstelling

Wij verzorgen het transport naar de locatie en zijn met een team aanwezig om het fundament te controleren, de plaatsing te verzorgen en (na aansluiting van de nutsvoorziening) de inbedrijfstelling af te handelen. Plaatsing duurt meestal slechts één dag tot enkele dagen.

Service en nazorg

Ons familiebedrijf verleent uitgebreide garantie op onze mobiele units. Modificaties, reparaties of uitbreiding: ook na de plaatsing van jouw maatwerk unit staat onze service tot je beschikking.

Maatwerk

Voor elke nieuwe maatwerk mobiele unit, gaan we uit van wat je nodig hebt aan minimale capaciteit en faciliteiten in combinatie met de wensen die bij aanvang bekend zijn. Naar wens kunnen we al in deze beginfase een adviserende rol op ons nemen. Meestal maken we vervolgens twee heel verschillende conceptontwerpen, om te kijken of we inderdaad iets voor elkaar kunnen betekenen.

Onze aanpak

Als we besluiten samen te werken, bezoeken we de locatie waar de mobiele (sanitair) unit komt te staan.. Dit locatiebezoek is noodzakelijk omdat het terrein beperkingen of mogelijkheden kan hebben, waar je je als opdrachtgever niet bewust van bent. Tijdens dit bezoek zullen we ook onze aanpak bij de bouw van jouw maatwerk unit toelichten.

Vervolgafspraken

Tijdens vervolgafspraken werken we het ontwerp samen aan de ontwerptafel verder uit wat betreft de inrichting en sanitair keuzes. We overstelpen je daarbij niet met mogelijkheden, maar geven je de keuze uit materialen en producten die wij hebben geselecteerd op basis van kwaliteit, comfort, duurzaamheid en veiligheid. Wat betreft de interne en externe afwerking en uitstraling van de mobiele unit zijn er wel legio mogelijkheden, zodat jouw unit altijd past bij jouw organisatie en de omgeving. Jij beslist wanneer het ontwerp definitief is.

Eigen werkplaats

Wij bouwen alle (sanitair) units in onze eigen werkplaats. Veruit de meeste units worden volledig – vanaf de basis tot aan de laatste afwerking – gemaakt door onze bouwers, installatietechnici en loodgieters. Zelfs de meest bijzondere projecten, met grote geschakelde sanitair units of tijdelijke kantoorunits van meerdere verdiepingen, verlaten onze werkplaats praktisch klaar om in bedrijf gesteld te worden. Voor de opdrachtgever betekent dit 100 procent kwaliteitscontrole door de ervaren vakmensen van ons familiebedrijf. Je mag ook op bezoek komen in onze werkplaats terwijl we je mobiele unit bouwen. Heb je heel bijzondere wensen, die wij enkel met een samenwerkende partij kunnen realiseren, dan pakken wij die uitdaging ook graag aan!

Overleg

In overleg maken we afspraken over de plaatsing. In principe verzorgen wij het transport naar de locatie (exclusief kraan). Ter plekke is ons team aanwezig om de fundering te controleren en de plaatsing te coördineren. Na aansluiting van de nutsvoorzieningen door de nutsbedrijven, nemen wij de inbedrijfstelling voor onze rekening. Pas als de unit draait naar behoren, is ons werk ter plekke gedaan. Meestal is dat na één dag of enkele dagen. Uiteraard heb je uitgebreide garantie op de mobiele unit, wat inhoudt dat onze service en nazorg altijd tot je beschikking staan ten behoeve van eventuele gewenste modificaties en onverhoopt noodzakelijke reparaties.

Vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op.