Of het nu gaat om een grote of een kleine camping, een recreatiepark, camperplaats of dagrecreatie-voorziening; het comfort van je gasten staat altijd centraal. Ook bij de aanschaf van een sanitair unit of een mobiele receptie. Van Keulen Mobielbouw begrijpt dat. Bij elke stap in ons proces – of dat nu de ontwerpfase betreft, de bouw in onze werkplaats of de inbedrijfstelling – hebben we jouw gasten in gedachten.

Comfort als leidraad

In sanitaire voorzieningen waar mensen gezamenlijk gebruik van maken, voelen zij van nature een bepaalde mate van gêne. Van Keulen is gespecialiseerd in de inrichting van (camping) sanitair waar mensen zich comfortabel voelen. Ruimtes en toiletten die je gemakkelijk hygiënisch schoon kunt houden en een vandalismebestendige inrichting zijn uiteraard basisvereisten, net zoals slim ingedeelde, ruim ogende cabines, goed werkend sanitair en efficiënte warmwatervoorzieningen. Immers: niets is zo rampzalig voor de algehele ervaring van je gasten als verstopte toiletten of een koude douche.

Maar er is veel meer mogelijk. Denk aan dichte tussenwanden bij douchecabines, verhoogde toiletten, vloerverwarming, mooie led-verlichting, sfeervolle muziek en automatische geurafzuiging bij de toiletten. En dat allemaal binnen enkele dagen (maximaal veertien in het geval van de grootste geschakelde sanitairunits) op locatie in bedrijf gesteld, zodat jouw gasten en organisatie zo min mogelijk overlast ervaren.

Efficiënt energie- en ruimtegebruik

Recreatiebedrijven vinden het prettig om met Van Keulen Mobielbouw samen te werken, omdat het familiebedrijf jouw branche begrijpt. Je wilt je gasten alle comfort bieden, zonder te kiezen voor dure overcapaciteit in faciliteiten en warmwatersystemen. Wij zijn expert in het ontwerpen van sanitair units die een perfecte balans houden tussen ultiem comfort en efficiënt energie- en ruimtegebruik. Dat specialisme uit zich in de perfecte maatwerk combinatie van duurzame warmwatersystemen. Zo hebben we uitgebreide ervaring met het toepassen van gasboilers in combinatie met elektrische zonneboilers of warmtepompen in combinatie met zonnecollectoren. Wij bouwen gegarandeerd de meest efficiënte sanitair unit voor jouw camping, park of voorziening. Daarmee voldoe je niet alleen aan het groeiend maatschappelijk belang van duurzaamheid; het bespaart je tevens geld en ontevreden gasten.

Ieder recreatiebedrijf is anders

Geen camping, bungalowpark, camperplaats of strandkiosk is hetzelfde. Daarom ontwerpen wij alle sanitair en andere mobiele units op maat. Op basis van het aantal gasten, het gebruik en je wensen maken we een eerste concept, waarna we je uitnodigen om samen aan de tekentafel het ontwerp uit te werken. Desgewenst kunnen wij adviseren over de capaciteit en materiaalkeuzes.

Van polyester sandwichplaten maken wij tot wel 13 meter lange naadloze wanden; een sterke, hygiënische en flexibele basis voor elk ontwerp. Omdat onze modulaire bouwunits ook nog eens schakelbaar zijn, onderscheiden wij ons met een specialisme als bouwer van grote sanitair units voor campings en recreatieparken die van alle gemakken en A-kwaliteit sanitair zijn voorzien. Vloerverwarming, ruime gezins- en invalidendouches, speelse kindertoiletten en -wasruimtes, verhoogde toiletten, centrale wasplaatsen: wij maken het mogelijk. Aan de achterkant schuilen de beste, duurzame warmwatersystemen en slimme toepassingen die voorzien in praktisch beheer en onderhoud.

Bij Van Keulen Mobielbouw zijn we heel flexibel wat betreft de afwerking aan de buitenzijde. Zo kunnen we de mobiele units afwerken met verschillende soorten (onderhoudsvrij) hout, RVS of kunststof in allerlei kleuren. Zelfs begroeide daken zijn mogelijk; alles om jouw (sanitair) unit perfect aan te laten sluiten bij de uitstraling van je bedrijf en de directe omgeving.

Units voor dagrecreatie; sterk, schoon en gastvrij

Voor dagrecreatie en recreatievoorzieningen met een meer openbaar karakter, geldt dat (sanitair) units bovenal vandaalbestendig en hygiënisch moeten zijn. Vereisten waaraan al onze units voldoen vanwege de basis van polyester sandwichpanelen. Daarnaast heeft Van Keulen veel kennis van het installeren van systemen die gebruikscontrole op afstand mogelijk maken, bijvoorbeeld middels codesloten of andere elektronische systemen. Comfort mag dan bij dagrecreatie meestal op de tweede plek komen, bij Van Keulen Mobielbouw hebben wij veel aandacht voor de eindgebruiker. Een prettige inrichting en dito verlichting zijn niet alleen bepalend voor de algehele ervaring van je gasten, ze kunnen correct gebruik van een semi-openbare sanitair unit stimuleren. Wat je wensen ook zijn; samen komen we tot de optimale mobiele unit waarvan de vormgeving past bij de locatie.

Legionella-preventie

Ongeacht de branche, zodra je een sanitair unit bestelt en beheert ben je verantwoordelijk voor het naleven van de wetgeving rondom veilig drinkwater en legionella-preventie. Van Keulen Mobielbouw heeft veel kennis en ervaring op dit gebied. Ons bedrijf en onze werkwijze zijn gecertificeerd volgens de NEN-1006 voor veilig drinkwater en onze loodgieters zijn op de hoogte van de meest actuele normen. Bovendien hebben we expertise in het installeren van de nieuwste systemen zoals automatisch spoelende kranen en thermische spoelsystemen. Wij geven je graag professioneel advies, zodat de zorg voor jouw gasten en het naleven van de wet Veilig drinkwater zo gemakkelijk mogelijk wordt.

Kwaliteitsbewaking, installatie en service

We maken onze mobiele units volledig in eigen beheer en ze verlaten onze werkplaats zo compleet mogelijk. De installatie op locatie duurt meestal slechts een dag tot enkele dagen. Je gasten ervaren minimale overlast. Bovendien kan je na de inbedrijfstelling altijd rekenen op de service van ons familiebedrijf. Onze vakmensen staan altijd voor je klaar, ook als de factuur al lang betaald is.

Bekijk hier enkele mobiele units die Van Keulen Mobielbouw voor de recreatiebranche heeft gebouwd.