In de recreatiebranche zijn er weinig voorzieningen zo bepalend voor de algehele ervaring van gasten, als de sanitaire voorzieningen. Schoon, ruim, mooi afgewerkt en het allerbelangrijkste: prettig in het gebruik. Niets zo vervelend als een koude douche, of een hele rij toiletten die buiten gebruik is omdat er een onderhoud behoeft.  

Wij begrijpen de wensen van jouw gasten en de vereisten die jij stelt als eigenaar of beheerder van een camping, recreatiepark, dagrecreatie of jachthaven. Daarom weten wij ook dat geen opdracht hetzelfde is. Daarom ontwerpen wij onze sanitair units op maat, met jou aan de ontwerptafel. Zijn we het eens over de tekeningen, dan wordt het geheel in onze eigen werkplaats vervaardigd. Voor opdrachtgevers betekent dat volledige kwaliteitscontrole; wij geven niets uit handen.

Robuuste, flexibele wanden als basis

De basis van onze sanitair units bestaat uit polyester sandwichplaten met een polyester afwerking, waarmee we naadloze wanden tot wel 13 meter kunnen produceren. Voordeel van dit materiaal is behalve de extreme sterkte, lange levensduur en vandalismebestendigheid, dat dit materiaal gemakkelijk hygienisch schoon te houden is.

Sanitair units met elke gewenste afwerking en uitstraling

Steeds vaker worden sanitaire units voor campings, recreatieparken, jachthavens of dagrecreatie aan de buitenzijde aangepast aan de omgeving, die meestal natuurlijk van aard is. Daarom werken wij onze sanitairgebouwen naar wens af met een uitgebreide selectie aan prachtige materialen, waaronder verschillende soorten duurzaam hout, kunststof , RVS plaatwerk en in allerlei kleuren. Wij leveren zelfs sanitair units met groen dak waarop het mossoort sedum verwerkt is.

Voor het interieur hanteren wij een selectie aan standaard materialen die allemaal vandalismebestendig en gemakkelijk hygiënisch te onderhouden zijn. Uiteraard heb je ook hier een ruime keuze aan kleuren zodat het interieur van de unit past bij de uitstraling van je bedrijf.

Duurzame sanitair-installaties

Wat sanitair betreft gebruiken wij een select aantal A-merken en bij voorkeur de laatste modellen die zo duurzaam mogelijk zijn, zowel qua levensduur als qua water- en energiegebruik. Zo bieden we verschillende mechanische en elektrische kranen en hebben we eigen, waterbesparende douchesystemen ontwikkeld. 

We hebben veel ervaring met het toepassen van duurzame installaties zoals pv-panelen voor sanitairgebouwen die draaien op zonne-energie, warmwatersystemen in combinatie met zonnecollectoren, elektrische boilersystemen, warmtepompen, waterbesparende toiletten en kranen en automatisch spoelende kranen. Ons familiebedrijf heeft inmiddels meerdere gasloze en zelfs een volledig zelfvoorzienende sanitair unit in ons portfolio. 

Bekijk deze unieke projecten hier. 

Innovatie en veilig drinkwater

Van Keulen Mobielbouw weet wat er speelt in de branches die zij bedient. Het adopteren van relevante innovaties is een kernwaarde binnen ons bedrijf. Je ziet dit terug in de actuele kennis en het vakmanschap van onze loodgieters en elektriciens alsook in onze productkeuzes. Een mooi voorbeeld zijn de waterbesparende elektronische kranen van die je middels een app op afstand automatisch kunt spoelen, met oog op legionella-preventie.. Uiteraard zijn ons familiebedrijf en onze installatiewijze ook gecertificeerd volgens de NEN-norm 1006 voor veilig drinkwater. 

Ultieme balans tussen comfort en efficiëntie 

Tegenwoordig gaan duurzaamheid en het comfort van de eindgebruiker veelal hand in hand. Zo ontwerpen en bouwen we steeds vaker luxe sanitairgebouwen met vloerverwarming, aangename ledverlichting- en geluidsinstallaties, niet-beslagen spiegels en water- en energiebesparend sanitair van de beste kwaliteit. Met vijftig jaar ervaring weten wij exact hoeveel capaciteit je nodig hebt voor jouw gasten. Onze expertise in efficiënt ruimte- en energiegebruik garandeert een perfecte balans tussen comfort en efficiency. Jouw gasten zullen nooit koud of krap hoeven te douchen of afwassen, zonder dat een overcapaciteit aan warmwatersystemen of oppervlakte je project onnodig duur maakt.

Speciaal sanitair voor gasten met bijzondere behoeften

Ontvang je veel kinderen, families, senioren of mensen met een beperking? Van Keulen Mobielbouw zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en behaaglijk voelt in jouw sanitair unit. 

Kindertoiletten en -sanitair

Wij bieden kindertoiletten en -wasruimtes met een kwalitatieve basis en een thematische afwerking. Je kunt onder meer kiezen uit:

  • Verlaagd sanitair
  • Vrolijk beeldmateriaal op wanden en deuren
  • Vrolijk gekleurde afwerking
  • Speels vormgegeven toiletten, baden en wastafels
  • Gezinsruimtes met twee douches en een omkleedruimte

Bovendien kunnen we in samenwerking met gespecialiseerde partijen kunnen we praktisch alle bijzondere wensen vervullen.

Invalidentoiletten en -sanitair

Van Keulen Mobielbouw is een betrouwbare partner als het gaat om het realiseren van sanitair voor mensen met een beperking in onze sanitairgebouwen. Onze invalidentoiletten voldoen aan alle actuele Europese normen. Steunbeugels, alarmkoorden, aangepaste douches met klapstoeltjes, verlaagde wastafels en spiegels; de beste materialen op de juiste manier geïnstalleerd. 

Bovendien stopt onze visie op inclusiviteit niet bij de deur. Een invalidentoilet kan an sich nog zo toegankelijk zijn, als de unit niet goed bereikbaar is hebben je gasten er niets aan. Daarom kijken we met je mee naar de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de invalidentoiletten, invalidendouches en -wasruimtes. Alles met het oog op de eindgebruiker: jouw gasten zullen zich niet beperkt voelen in hun comfort.

In onze reguliere toiletunits plaatsen wij de toiletten standaard iets hoger, met oog op het comfort van het groeiend aantal oudere gasten in de recreatiesector.