Het comfort van de eindgebruiker. Dat is waar alles om draait bij Van Keulen Mobielbouw. Run je een camping of een jachthaven, dan weet je dat de sanitaire voorzieningen de ervaring van je gasten kunnen maken of breken. Wanneer je voor je bedrijf een (semi)-tijdelijke kantoorruimte zoekt of zelfs een heel speciale toepassing van een mobiele unit; uiteindelijk gaat het om de mensen die de unit(gebouw) gebruiken. Ons familiebedrijf heeft zich voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches een betrouwbare partner bewezen in maatwerk unitbouw, in opdracht van en in nauw overleg met onze opdrachtgevers ontworpen en geproduceerd. 

Na meer dan 40 jaar unitbouw hebben we (zoveel) de kennis en kunde in huis, dat wij met een gerust hart kunnen zeggen dat we de mooiste maatwerk units bouwen die:

  • ultiem comfort bieden aan de eindgebruiker 
  • gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn 
  • voldoen aan alle relevante duurzaamheids-, veiligheids- en kwaliteitseisen
  • zijn ontworpen zijn met oog voor efficiënt ruimte- en energieverbruik
  • elke gewenste uitstraling kunnen krijgen

Waarom kiezen voor semi-permanente unitbouw (of semi-permanente bouw of unit bouw)

  • De oplevering op locatie duurt gemiddeld één dag tot maximaal twee weken bij hele grote, bijzondere projecten. Dit in tegenstelling tot traditionele bouw waarbij gasten vaak maandenlang overlast ondervinden;
  • De units kosten een fractie minder dan van wat een stenen, permanent gebouw met gelijke voorzieningen zou kosten;
  • Onze units hebben een gegarandeerde levensduur van 10-2030 jaar, met een aanzienlijke restwaarde na 10 jaar;
  • De units zijn verplaatsbaar, essentieel bij een herinrichting van uw terrein.

Op maat; klein of groot en geschakeld

Of je nu een mobiele sanitair unit zoekt voor een kleinschaliger camping of een specialistische partner nodig hebt voor een groot project; de mensen van Van Keulen Mobielbouw staan voor je klaar. 

In onze werkplaats maken we voornamelijk sanitair units, voor toepassingen die vereisen dat interieur en exterieur onder meer, hygiënisch, hufterproof en gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovenal staat het comfort van de eindgebruiker en het gemak van de eigenaar/beheerder. Al onze units zijn op maat gemaakt, variërend van kleinere, enkele units, tot grotere, geschakelde units. Als opdrachtgever zit je samen met ons aan de ontwerptafel, waarbij wij jarenlange ervaring en expertise in efficiënt ruimte- en energieverbruik inbrengen.