Hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau

We gebruiken enkel hoogstaande materialen en A-merk producten voor onze mobiele units. Bij de selectie staan waarden centraal als vandalismebestendig, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch schoon te houden, duurzaam, comfortabel en met een mooie uitstraling. In onze eigen werkplaats werken de beste, ervaren vakmensen met de juiste kwaliteiten om jouw ontwerp te realiseren.

Compleet traject van advies tot service

Van de eerste concepttekening tot de nazorg na plaatsing van je maatwerk unit; Van Keulen Mobielbouw is een betrouwbare partner gedurende het hele traject. Met bijna een halve eeuw aan ervaring kan ons familiebedrijf je vakkundig advies geven over de benodigde capaciteit, efficiënt ruimte- en energiegebruik, installatie- en sanitairkeuzes, ontwerp en afwerking. De bouw in onze eigen werkplaats verzekert je van 100 procent kwaliteitsbewaking. Wij verzorgen de plaatsing en inbedrijfstelling en bieden je naderhand adequate servicegarantie.

Innovatief en duurzaam

Van Keulen Mobielbouw staat voor innovatief design met oog voor het milieu. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het bepalen en installeren van de meest efficiënte, duurzame combinatie van (warm)watersystemen voor elke specifieke unit. We hebben kennis van de laatste technieken, waaronder warmwatersystemen met zonnecollectoren, efficiënte boilers en gasloze systemen met elektrische boilersystemen en warmtepompen. Daarnaast hebben wij ervaring met het installeren van ledverlichting, pv-panelen, zelfspoelende kranen voor legionella-preventie en groene gevel- en dakbekleding.

Gespecialiseerd in units van alle schaalgroottes

Van een kleine kantoorunit tot een groot paviljoen van meerdere geschakelde sanitair units: Van Keulen mobielbouw kan alles bouwen. Van alle gemakken voorzien of casco units: wij luisteren naar wat je nodig hebt, adviseren waar gewenst en ontwerpen jouw perfecte maatwerk unit. Ons specialisme is de ultieme balans tussen het comfort van de eindgebruiker en effectief ruimte- en energiegebruik zonder dure overcapaciteit.

Volledig gebouwd in eigen beheer

Wat we ontwerpen, maken we ook. In onze eigen werkplaats. Geen overdrachten, geen ruis. In onze werkplaats staan al jaren de beste vakmensen die zich continu laten bijscholen over de laatste technieken. Bij elke keus hebben zij de eindgebruiker in gedachten, zowel de beheerder als de gast. Zo waarborgt Van Keulen Mobielbouw de kwaliteit van al haar maatwerk mobiele units.

Altijd maatwerk

Groot of klein, kiosk of kantoor, geschakelde of drijvende sanitair unit; elke unit die wij ontwerpen is maatwerk. Van Keulen Mobielbouw is een servicegericht ontwerpbureau dat graag ontzorgt en adviseert. Samen zitten we aan de ontwerptafel. Capaciteit, voorzieningen, indeling en uitstraling; Van Keulen Mobielbouw past alles aan aan jouw wensen, waarbij we altijd het comfort van de eindgebruiker in gedachten houden.