Gasten moeten zich thuis voelen in jouw haven. De gebouwen waarin je hen ontvangt moeten luxueus en van topkwaliteit zijn, passend bij het voorzieningenniveau dat je doelgroep gewend is. Van Keulen is een ervaren partner in bij het bouwen van flexibele grondgebonden en drijvende sanitair units voor havens, alsook voor bijpassende mobiele recepties.

Maatwerk units met passende uitstraling

We ontwerpen en maken onze units op maat waarbij het ontwerp volledig aangepast wordt aan de uitstraling van de haven. Houten gevelbekleding en patrijspoorten of juist een hypermodern ontwerp met RVS elementen; jouw drijvende toilet- en douchegebouw komt eruit te zien zoals jij voor ogen hebt. Wat betreft de inrichting gebruiken wij enkel sanitair van de mooiste A-merken en hoogstaande, hygiënische materialen voor de afwerking. Bovendien kan je kiezen voor bijvoorbeeld luxe rvs-deurbeslag.

Comfortabel, efficiënt en veilig

Van Keulen Mobielbouw is gespecialiseerd in het bouwen van sanitair units voor havens die een perfecte balans houden tussen ultiem comfort en efficiënt energie- en ruimtegebruik. Wij voorzien elke (drijvende) unit met de ultieme maatwerk combinatie van elektrische warmwatersystemen en zonnecollectoren of een warmtepomp. Het comfort van jouw havengasten is onze expertise.

Om ongenode gasten te weren kunnen wij verschillende toegangscontrolesystemen installeren, bijvoorbeeld middels codes of druppels die aan de receptie te verkrijgen zijn. Ook de bekabeling voor cameratoezicht kunnen wij verzorgen.

Ten slotte is ons bedrijf gecertificeerd volgens de NEN-1006 voor veilig drinkwater en zijn onze loodgieters op de hoogte van de meest actuele normen ten behoeve van legionellapreventie. Bovendien hebben we expertise in het installeren van de nieuwste systemen zoals automatisch spoelende kranen en thermische spoelsystemen. Capaciteit, duurzaamheid en veiligheid; wij adviseren je graag. Met Van Keulen Mobielbouw kies je voor een betrouwbaar familiebedrijf met decennia aan kennis van zaken.

Gebouwd in eigen werkplaats, snel inbedrijfgesteld

Alle (drijvende) sanitair units en mobiele recepties worden zover mogelijk in onze eigen werkplaats gebouwd en geïnstalleerd. De units verlaten onze werkplaats zo compleet mogelijk waardoor de inbedrijfstelling op locatie over het algemeen binnen één dag is geregeld. Dat betekent minimale overlast voor jou en je gasten. Mocht er zich naderhand onverhoopt een probleem voordoen: bij Van Keulen Mobielbouw mag je rekenen op professionele en snelle service!