De tijd dat festivalgangers vieze toiletten op het festivalterrein en lange wachtrijen voor een koude douche op de camping voor lief namen, lijkt ten einde. Festival- en evenementenorganisaties stellen steeds vaker het comfort en de beleving van hun gasten als belangrijke doelen. Die beleving wordt mede bepaald door de sanitaire voorzieningen. Bovendien speelt duurzaamheid een steeds grotere rol voor de organisaties en hun imago. Allemaal ontwikkelingen die zorgen voor veranderende criteria bij het huren van tijdelijke sanitair units.

Verhuurbedrijven zullen daar slim op moeten inspelen. Je zoekt daarom niet alleen naar een bouwer die begrijpt wat jouw mobiele sanitair units te verduren krijgen bij festivals en evenementen, maar bovenal naar een partner die jouw business snapt. Die begrijpt hoe jij maximaal rendement uit je unit kan halen, op maat jouw wensen in een ijzersterk ontwerp giet en mee kan denken over jouw onderscheidend vermogen in de markt.

Flexibele partner in maatwerk unitbouw

Behalve schone sanitaire voorzieningen op hun evenementen, vragen organisaties steeds vaker een bepaalde mate van comfort en uitstraling. En uiteraard heb je als unit-verhuurder zelf eisen en beperkingen die leidend zijn bij de aanschaf. Op basis van wat jij voor ogen hebt maken de ontwerpers van Van Keulen Mobielbouw een concepttekening, waarna we je uitnodigen aan de ontwerptafel. Op die manier voldoen de units exact aan jouw vereisten wat betreft capaciteit, indeling, hygiëne, onderhoud, uitstraling én transport.

Mocht je bepaalde onderdelen zelf willen bouwen, inrichten of installeren, dan zorgen wij voor deeloplossingen die daar perfect op aansluiten. Zo zijn wij langdurig partner van verhuurbedrijven die bijvoorbeeld zelf het onderstel bouwen of eigen sanitair of verlichting installeren.

Hufterproof, hygiënisch en hoogstaand

Onze mobiele units bestaan uit naadloze wanden tot wel 13 meter lang, gemaakt van polyester sandwichpanelen. Een ijzersterke, hufterproof en hygiënische basis. Bovendien maakt deze basis onze sanitair units flexibel en schakelbaar waardoor vrijwel alles mogelijk is. Een veel gebouwde variant voor verhuurbedrijven is de grote toiletunit met overkapte wasbakken en afsluitbare kasten voor opslag, maar we maken ook luxe vip-units met gescheiden dame- en herenafdelingen, ruime toilet- en douchecabines en een centrale ruimte met wasbakken, muziek en verlichting. Wat betreft de inrichting gebruiken wij enkel sanitair van de mooiste A-merken en hoogstaande, hygiënische materialen voor de afwerking. Een doordacht technisch ontwerp voorziet bovendien in praktisch beheer en onderhoud.

 

Duurzaamheid en uitstraling

Duurzaamheid en merkbeleving zijn steeds belangrijker waarden voor evenementen. Van Keulen Mobielbouw is expert in het bepalen en installeren van de meest efficiënte, duurzame combinatie van (warm)watersystemen voor elke specifieke unit. Desgewenst kunnen wij jouw sanitair units voorzien van drinkwatertappunten en zo duurzaam maken als jij maar wilt met bijvoorbeeld zonnecollectoren. Zulk onderscheidend vermogen wil je natuurlijk zichtbaar maken in de aankleding van de unit. Dat kan; de buitenzijde kan worden aangekleed met een ruime variatie aan materialen, waaronder rvs, verschillende soorten hout, kunststof of andere materialen geverfd in jouw huisstijlkleuren.